Vakantie Indonesië

Vakantie Indonesië

placeholder O f je nou op zoek bent naar een rustige strandvakantie of dat je liever een rondreis maakt en de meest prachtige biezienswaardigheden en natuurgebieden wil gaan bezoeken. Een vakantie in Indonesië is zo veelzijdig als u het zelf maakt. Wil je gaan surfen op de indrukwekkende golven van Bali? Of bezoek je liever het dichtbevolkte eiland Java waar ook de hoofdstad Jakarta ligt? Een vakantie naar Indonesië is natuurlijk niks zonder voorbereiding. Van te voren is het belangrijk een visum aan te vragen die lang genoeg geldig is voor jouw verblijf. Wanneer u van te voren geen visum heeft aangevraagd is het altijd nog mogelijk om een “Visa On Arival” aan te schaffen bij aankomst in Indonesië. Ook zijn inentingen belangrijk wanneer u op vakantie gaat naar Indonesië want u wilt natuurlijk niet terug komen met ziektes of infecties. Laat u van te voren goed informeren over uw vakantie in Indonesië.

Rondreis vakantie Indonesië

Indonesië is een land dat bestaat uit duizenden eilanden en is hiermee dan ook het grootste archipel ter wereld. Niet alle eilanden zijn bewoond maar ze kunnen wel allemaal bezocht worden. Indonesië is erg geschikt voor een rondreis vakantie want aan belevenis is er genoeg in Indonesië. Of je nou wilt varen door de prachtigste rivieren of dat je de tropische natuurgebieden van Indonesië wilt gaan verkennen. Voor ieder soort reiziger is er wel een geschikte vakantie te vinden in Indonesië. Tijdens de prachtige rondreis die u gaat maken in Indonesië kunt u ervoor kiezen om verschillende eilanden te bezoeken. Wilt u alleen de grote eilanden bezoeken? Dan kunt u het beste naar: Sumatra, Java, Kalimantan en Sulawesi gaan. Of wilt u juist de iets kleinere eilanden bezoeken? Dan is het een aanrader om Bali, Lombok, Sumbawa, Flores en Timor te bezoeken.

Strand vakantie Indonesië

Indonesië zit vol van prachtige zandstranden die er zijn in allerlei kleuren. En ’s winters of zomer’s het maakt niet uit want in Indonesië is de temperatuur altijd rond de 30 graden. U hoeft niet te wachten op een bepaald jaargetijd! U kunt naar Indonesië wanneer u wilt en de temperatuur blijft altijd het zelfde. Wilt u op vakantie naar Indonesië en bent u opzoek naar zon, zee en strand? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een vakantie naar Bali. De badplaats “Sanur” is al jaren de meest geliefde vakantie bestemming voor een strandvakantie op Bali. De badplaats bevind zich aan de helder blauwe Indische Oceaan en heeft een prachtig gekleurd witgeel strand. Voor een familievakantie met kinderen is de badplaats Sanur de perfecte bestemming.

Culturele vakantie Indonesië

Voor cultuurliefhebbers is Indonesië het perfecte vakantie land om te bezoeken. Door de vele eilanden die Indonesië heeft is de cultuur erg verdeelt over de eilanden en zijn er ook vele culturen te vinden in dit land. Het eiland Bali is een van de bekendste vakantie bestemmingen van Indonesië en is voor cultuurliefhebbers ook de perfecte bestemming. Op Bali zijn erg veel tempels te vinden waaronder de beroemde “Tanah Lot Tempel” die er bij zonsondergang echt wonderbaarlijk uit ziet, een must see dus voor echte cultuurliefhebbers.

Terug naar boven